Mantelzorg woning

Een casco plaatsing in 1 dag

‘Blijf ook wonen’ laat mensen hun thuissituatie behouden

‘Blijf ook wonen’ stimuleert het overheidsbeleid om mensen langer in hun eigen omgeving te laten wonen. Goed voor het welzijn van de mensen, want het aloude spreekwoord zegt: ‘Oude bomen moet je niet verplaatsen’’. Eindelijk geven we nu inhoud aan die woorden.


Zelfstandig blijven wonen

in uw eigen omgeving


De INOV-8 mantelzorgwoning biedt u de mogelijkheid om ook op hoge leeftijd en wanneer u zorg behoeft toch in uw eigen omgeving te blijven wonen, onder de vleugels van uw familie of kinderen.De mantelzorgwoning is volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Alle materialen, apparatuur en ook de kleuren van de stoffering zijn optioneel mogelijk

Prijzen mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning is volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Alle materialen, apparatuur en ook de kleuren van de stoffering zijn optioneel mogelijk.


42 m2mantelzorgwoningvanaf € 59.750,-

50 m2mantelzorgwoningvanaf € 69.950,-

60 m2mantelzorgwoningvanaf € 82.700,-

70 m2mantelzorgwoningvanaf € 95.450,-

Meerprijs per m2 € 1.275,-

Prijzen af fabriek, dus exclusief transport / plaatsen en

aansluiten prijzen inclusief BTW

Prijswijzigingen voorbehouden


Een mantelzorgwoning is al leverbaar vanaf € 59.750,-

INOV-8 heeft in Nederland een goede naam opgebouwd op het gebied van prefab bouwsystemen.

Ook maken wij op maat gesneden zorgkamers en mantelzorgwoningen.

Ons bedrijf beschikt inmiddels over tientallen tevreden afnemers.

Wij leveren woningvergrotingen voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De bouwaanpassingen zijn eenvoudig te plaatsen, schitterend qua design, sterk en uiterst duurzaam. Wij begrijpen de architect, aannemer, gebouweigenaar én eindgebruiker waar het gaat om comfort, gebruik en gemak. Een goed advies, snelle levering en prima service horen daar vanzelfsprekend bij. Alle prefab oplossingen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, hebben standaard 12 maanden volledige fabrieksgarantie, zijn uiterst efficiënt wat betreft energieverbruik en u kunt rekenen op professionele montage en optimale service. prefab modules worden bij ons in zijn geheel opgebouwd. Waarna wij u in de gelegenheid stellen om het resultaat te komen bewonderen.

Heerlijk ongestoord genietenMantelzorgwoning - kamer

Via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kunt u in aanmerking komen voor een zorgkamer. De losse zorgunit wordt tijdelijk in de tuin geplaatst. Compleet met slaapgedeelte en sanitairgedeelte. De snelle oplossing voor urgente situaties. WABO

Om een mantelzorgwoning te plaatsen is een ontheffing op basis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) nodig. Deze kunt u bij uw gemeente aanvragen op basis van een planschets c.q. situatietekening. In de bijlage de algemene bepalingen.


Wij zijn een ervaren bouwpartner bij het maken en

aanbrengen van een prefab aanbouw.

INOV-8 prefabsysteembouw richt zich op de

professionele markt en is dus inzetbaar binnen

grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Aannemers, woningverhuurders, beheerders,

architecten, projectontwikkelaars en particulieren

zijn partners met wie wij feilloos samenwerken.

Standdaard aanbod INOV-8


Prefab ontwerpen

  • Aanbouw
  • Aanbouw + douche
  • WMO unit
  • Zorgkamer
  • Mantelzorgkamer
  • Mantelzorgwoning


De prefab modules worden bij ons in zijn geheel opgebouwd. Waarna wij u in de gelegenheid stellen om het resultaat te komen bewonderen.

Onderaan deze pagina treft u voorbeelden en mogelijkheden

Plaatsen van de modules in 2-3 dagen tijd

Prijsklasse ln het algemeen 

Tranparantie in prijzen voorkomt veel extra werk en vragen, u wilt toch gewoon weten wat iets kost


Wanneer u kiest om een aanbouw of zorgkamer  te plaatsen krijgt u te maken met een team van specialisten. Wij voeren alle  werkzaamheden in eigen beheer voor u uit . Stuk voor stuk mensen met ervaring en vakkennis. Vanuit Alphen aan den Rijn wordt landelijk gewerkt om bij u thuis de aanbouw te realiseren. Onze mensen zijn zich ervan bewust dat een verbouwing overlast voor u meebrengt. Wij proberen dit tot het minimum te beperken zodat u het minste last van ons hebt tijdens de bouwperiode.Natuurlijk komen wij graag bij u langs om alle details met u door te nemen. Maar wij stellen het ook op prijs als u kennis neemt van onze prijzen zodat u zich een beeld vormt van de totale investering.

Snelbouwen scheelt kosten en irritatie Onze vakmensen zijn getraind in een snelle perfecte uitvoering

Signalement bouwteam, netjes welbespraakt en meedenkend


U moet er niet aan denken, wekenlang werklui over de vloer, na een aantal dagen slaat de irritatie toe. Onze snelbouw teams zijn getraind in het goed en snel plaatsen van een aanbouw. Afhankelijk van uw wensen en afwerkings niveau doen wij ons uiterste best om beloofde tijden te behalen. Belofte maakt schuld 3 dagen is 3 dagen

Contact

Bouwmeesters.pro en 123aanbouw.eu een onderdeel van;


INOV-8 Bouw B.V & INOV-8 Prefab Bouw en Assemblage B.V

Werk en assemblage:

Julianaweg 2
2761BT Zevenhuizen                                              Techniek; 0031 6 15327353

Lars-INOV-8@sptpanelen.nl


Sales: Showroom alleen op afspraak

Julianaweg 2                                                                                                                                          2761BT Zevenhuizen                                                                                                                          Sales; 0031 6 53853851

Info@123aanbouw.eu 

Sales-INOV-8@sptpanelen.nl
Share

Facebook

Google+

Twitter