Prefab bouw

Een casco plaatsing in 1 dag

123 Prefab Aanbouw uniek Nederlands concept

Onze bouwteams zijn getraind in het plaatsen van een complete prefab unit...

Wij hebben een zeer ruime keuze in standaard ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk met onze architect zelf iets te ontwerpen.

 

Compleet in de fabriek gebouwd en afgewerkt, klaar voor uw inspectie....

INOV-8 Prefabsysteembouw heeft in Nederland een goede naam opgebouwd op het gebied van prefab bouwsystemen. Ook maken wij op maat gesneden zorgkamers en mantelzorgwoningen. Ons bedrijf beschikt inmiddels over tientallen tevreden afnemers. Wij leveren woningvergrotingen voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De bouwaanpassingen zijn eenvoudig te plaatsen, schitterend qua design, sterk en uiterst duurzaam. Wij begrijpen de architect, aannemer, gebouweigenaar én eindgebruiker waar het gaat om comfort, gebruik en gemak. Een goed advies, snelle levering en prima service horen daar vanzelfsprekend bij. Alle prefab oplossingen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, hebben standaard 12 maanden volledige fabrieksgarantie, zijn uiterst efficiënt wat betreft energieverbruik en u kunt rekenen op professionele montage en optimale service. prefab modules worden bij ons in zijn geheel opgebouwd. Waarna wij u in de gelegenheid stellen om het resultaat te komen bewonderen.

Heerlijk ongestoord genieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mantelzorgwoning - kamer

Via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kunt u in aanmerking komen voor een zorgkamer. De losse zorgunit wordt tijdelijk in de tuin geplaatst. Compleet met slaapgedeelte en sanitairgedeelte. De snelle oplossing voor urgente situaties. WABO

Om een mantelzorgwoning te plaatsen is een ontheffing op basis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) nodig. Deze kunt u bij uw gemeente aanvragen op basis van een planschets c.q. situatietekening. In de bijlage de algemene bepalingen.

 

Wij zijn een ervaren bouwpartner bij het maken en

aanbrengen van een prefab aanbouw.

INOV-8 prefabsysteembouw richt zich op de

professionele markt en is dus inzetbaar binnen

grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Aannemers, woningverhuurders, beheerders,

architecten, projectontwikkelaars en particulieren

zijn partners met wie wij feilloos samenwerken.

 

 

 

 

Standdaard aanbod INOV-8

 

Prefab ontwerpen

  • Aanbouw
  • Aanbouw + douche
  • WMO unit
  • Zorgkamer
  • Mantelzorgkamer
  • Mantelzorgwoning

 

De prefab modules worden bij ons in zijn geheel opgebouwd. Waarna wij u in de gelegenheid stellen om het resultaat te komen bewonderen.

Onderaan deze pagina treft u voorbeelden en mogelijkheden

Plaatsen van de modules in 2-3 dagen tijd

Prijsklasse ln het algemeen

 

Wanneer u kiest om een aanbouw of zorgkamer te plaatsen krijgt u te maken met een team van specialisten. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer voor u uit . Stuk voor stuk mensen met ervaring en vakkennis. Vanuit Alphen aan den Rijn wordt landelijk gewerkt om bij u thuis de aanbouw te realiseren. Onze mensen zijn zich ervan bewust dat een verbouwing overlast voor u meebrengt. Wij proberen dit tot het minimum te beperken zodat u het minste last van ons hebt tijdens de bouwperiode.

 

 

Natuurlijk komen wij graag bij u langs om alle details met u door te nemen. Maar wij stellen het ook op prijs als u kennis neemt van onze prijzen zodat u zich een beeld vormt van de totale investering.

Snelbouwen scheelt kosten en irritatie Onze vakmensen zijn getraind in een snelle perfecte uitvoering

U moet er niet aan denken, wekenlang werklui over de vloer, na een aantal dagen slaat de irritatie toe. Onze snelbouw teams zijn getraind in het goed en snel plaatsen van een aanbouw. Afhankelijk van uw wensen en afwerkings niveau doen wij ons uiterste best om beloofde tijden te behalen. Belofte maakt schuld 3 dagen is 3 dagen

Contact

123 aanbouw ondetrdeel van European Building Association

Julianaweg 2 2761BT Zevenhuizen

E-mail: info@123aanbouw.eu

Verkoop - buitendienst 0653853851

Buitendienst service en aftersales Jeffrey vd Draaij

 

Share

Facebook

Google+

Twitter