Contact

Gebruik van de contact pagina

 

Met de contact pagina kunt u heel eenvoudig met ons in contact komen. Stel uw vraag of stuur ons uw boodschap. Meestal roept uw vraag vragen bij ons op. Wij willen u namelijk het beste advies geven. Om die reden verzoeken wij u ons altijd uw telefoonnummer en adres gegevens te sturen. Wij kunnen ons dan beter voorbereiden en u het beste vrijblijvende advies geven.

 

STUUR ALTIJD MEE BIJ UW AANVRAAG

NAAM - ADRES - WOONPLAATS - TELEFOONUMMER

GROTE VAN AANBOUW breedte & diepte

GEWENSTE BOUWPERIODE

EVENTUELE GEWENSTE DETAILS

STUUR ONS FOTO'S VAN UW WONING

 

U wilt een goede calculatie, u wilt weten wat iets kost. Op pagina 1 geven wij prijsvoorbeelden Wilt u een maatwerk offerte, stuur ons dan alle gegevens.

 

  • Al door ons uitgevoerde bouwwerken vallen onder onze uitgebreide CAR risico verzekering zo bent u en uw omgeving verzekert van risico dekking.

 

  • Onze firma is marktleider op het gebied van modulair en prefab bouwen.

 

  • Wist u dat u op afspraak welkom bent in onze bouwshowroom aan de Julianaweg 2 Zevenhuizen. Wij staan u altijd te woord en hebben een vers kopje koffie voor u klaar staan..

 

  • Onze producten lijn wordt constant uitgebreid en door ontwikkeld. Zo bieden wij vanaf nu complete geprafabriceerde vakantie, mantelzorg woningen.

CONTACT PAGINA

CONTACT & ADRESGEGEVENS

 
 
 
 
 

123 aanbouw een onderdeel van Vast & Goed B.V

Door drukte op de bouwmarkt en de wens tot doorontwikkelen en stroomlijnen van opdrachten en uitvoering is de 123aanbouw organisatie overgenomen door V&G Vast & Goed B.V.

Door samenvoegen van netwerken en kennis streven wij naar verbetering van opdrachtverwerking, bouwkwaliteit en werving. De ontwikkeling van de bouwproducten heeft daarbij grote prioriteit.

EBA Bouw B.V - V&G B.V - 123aanbouw

Julianaweg 2 2761BT Zevenhuizen

Kamer van koophandel 69786968

Directeur J van der Draaij +31 6 13517676

Wilt u ons bezoeken, verzoeken altijd een afspraak te maken

info@123aanbouw.eu

 

 

 

 

U wilt een budget calculatie, u wilt weten of wij plaats hebben in onze agenda voor 2017 - 2018.

Aan de rechterzijde van deze pagina staat precies wat wij nodig hebben om inhoudelijk te kunnen reageren. Aanvragen zonder gegevens kunnen wij niet meer beantwoorden

123aanbouw.eu

 

Copyright © All Rights Reserved