Contact

Gebruik van de contact pagina

 

Met de contact pagina kunt u heel eenvoudig met ons in contact komen. Stel uw vraag of stuur ons uw boodschap. Meestal roept uw vraag vragen bij ons op. Wij willen u namelijk het beste advies geven. Om die reden verzoeken wij u ons altijd uw telefoonnummer en adres gegevens te sturen. Wij kunnen ons dan beter voorbereiden en u het beste vrijblijvende advies geven.

 

STUUR ALTIJD MEE BIJ UW AANVRAAG

NAAM - ADRES - WOONPLAATS - TELEFOONUMMER

GROTE VAN AANBOUW breedte & diepte

GEWENSTE BOUWPERIODE

EVENTUELE GEWENSTE DETAILS

STUUR ONS FOTO'S VAN UW WONING

 

U wilt een goede calculatie, u wilt weten wat iets kost. Op pagina 1 geven wij prijsvoorbeelden Wilt u een maatwerk offerte, stuur ons dan alle gegevens.

 

  • Al door ons uitgevoerde bouwwerken vallen onder onze uitgebreide CAR risico verzekering zo bent u en uw omgeving verzekert van risico dekking.

 

  • Onze firma is marktleider op het gebied van modulair en prefab bouwen.

 

  • Wist u dat u op afspraak welkom bent in onze bouwshowroom aan de Julianaweg 2 Zevenhuizen. Wij staan u altijd te woord en hebben een vers kopje koffie voor u klaar staan..

 

  • Onze producten lijn wordt constant uitgebreid en door ontwikkeld. Zo bieden wij vanaf nu complete geprafabriceerde vakantie, mantelzorg woningen.

CONTACT PAGINA

CONTACT & ADRESGEGEVENS

 
 
 
 
 

123 aanbouw een onderdeel van Bouwlab B.V

Door drukte op de bouwmarkt en de wens tot doorontwikkelen en stroomlijnen van opdrachten en uitvoering is de 123aanbouw organisatie overgenomen door Bouwlab B.V

Door samenvoegen van netwerken en kennis streven wij naar verbetering van opdrachtverwerking, bouwkwaliteit en werving. De ontwikkeling van de bouwproducten heeft daarbij grote prioriteit.

Bouwlab B.V

Julianaweg 2 2761BT Zevenhuizen

Directeur J van der Draaij +31 6 13517676

Wilt u ons bezoeken, verzoeken altijd een afspraak te maken

info@123aanbouw.eu

 

 

 

 

U wilt een budget calculatie, u wilt weten of wij plaats hebben in onze agenda voor 2017 - 2018.

Aan de rechterzijde van deze pagina staat precies wat wij nodig hebben om inhoudelijk te kunnen reageren. Aanvragen zonder gegevens kunnen wij niet meer beantwoorden

123aanbouw.eu

 

Copyright © All Rights Reserved